Twisted, Marble en Dip dye Kaarsen

De dagen worden weer langer! Dus laten we weer kleur in huis halen.. 

Niets is zo gezellig om kaarsen als sfeerverlichting te gebruiken, extra leuk is als je daarmee kleur in huis kunt halen. Of de allerlaatste trends voor jouw interieur. Momenteel zijn dit vooral gedraaide 'twist' kaars, marble en dip dye kaarsen in allemaal verschillende kleuren. Hou ook vooral onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste items!

Twist kaars
Een twist of twisted kaars is een kaars die letterlijk gedraaid is. Dit ziet er super tof uit in een kandelaar. Deze zijn er in verschillende kleuren. Of hebben een combinatie van twee trends en zijn en gedraaid en hebben een Dip dye print.

Marble kaarsen
Marble is vertaald naar het Nederlands marmer. Door draaiingen en vloeiende bewegingen kan er een marmerlook kaars gecreëerd worden. Marmer is natuurlijk al tijden een trend in het interieur. Keukenbladen, tafelbladen, accessoires. Maar nu dus ook kaarsen.

Dip dye kaarsen
Zoals de naam al doet vermoeden worden kaarsen in een gekleurd laagje verf/wax gedompeld. Dye betekent letterlijk verven. Blanco kaarsen worden gekleurd door het dippen. Hierdoor heb je altijd een uniek, handgemaakt exemplaar en door verschillende technieken en kleurcombinaties zijn er tal van mogelijkheden. Je besteld ze makkelijk in onze webshop, Denk dan meteen aan een mooie kandelaar!

 

Zonde om te branden!
Daarom hebben wij goed nieuws. Er zijn ook Led kaarsen, deze hebben ook een uniek design. Want ook deze zijn handgedipt met verschillende kleurtjes en/of patronen. Én het goede nieuws is dat deze prachtige kaarsen niet op gaan tijdens alle gezellige avonden.

 

Dus steek die kaarsjes maar aan... uhmm of klik hem aan ;).

Twisted, Marble en Dip dye Kaarsen
Terug naar blog