Trend - Statement oorbellen

Statement oorbellen van Home & Gift

Statement oorbellen zijn dé perfecte oorbellen om een statement mee te maken. Over het algemeen zijn deze grote oorbellen niet alleen aan hun grootte te herkennen maar zijn ze vaak ook in een toffe kleur!

Materialen
Sommige statement oorbellen zijn ook gemaakt met steentjes, kraaltjes of zelfs doormiddel van het gebruik van stof. En vaak zelfs een hele toffe combi.

Hoe Statement oorbellen dragen?
Er zijn verschillende soorten statement oorbellen, vaak zijn het grote oorhangers of ringen. Te combineren bij jouw feest outfit maar ook om jouw zakelijke outfit meer kleur te geven. Daarnaast kan het ook net een leuke touch zijn wanneer jij een basic outfit draagt en op deze manier dus alle aandacht naar de details gaan.

Als je altijd alleen maar kleine knopjes of subtiele oorbellen bent gewend, kan het best wel een stap zijn om over te stappen naar deze statement oorbellen. Gelukkig zijn daar ook verschillende maten en varianten in te verkrijgen. Vooral tijdens een festival waar iedereen alles uit de kast haalt om er leuk uit te zien is een perfect moment om uit je comfortzone te stappen!

Dus heb jij een leuk feestje, festival, bruiloft, een feestje, een leuke avond of een bijzondere gelegenheid. Vind bij ons de finishing touch voor jouw outfit. Complimenten gegarandeerd.

Online statement oorbellen shoppen
Shop eenvoudig jouw favoriete grote statement oorbellen online in onze webshop. Geen tijd om tijdens jouw drukke dagen te gaan shoppen, dan is online shoppen voor jou dé uitkomst!

Bij Home & Gift vind je altijd een leuk cadeau, voor iedereen zit er iets tussen. Daarom hebben wij altijd een wisselend assortiment zodat steeds als jij bij ons op de webshop komt kijken wij een nieuw verrassend item online hebben staan.

Doordat de grote statement oorbellen helemaal hip zijn, is het ook een echte cadeautip voor jouw beste vriendin, zus, moeder, collega of kennis. Zeker dat zij jouw originele cadeau kunnen waarderen.

 

 

Leuk als je jouw look met ons wil delen via social media! Voor inspiratie bekijk ook onze Pinterest of Instagram.

Statement Oorbellen - Trend voorjaar 2023
Terug naar blog